Allmänna villkor

Senast uppdaterat 27 februari 2021

Betalning

Den Sista Livlinan har flera olika betalningsalternativ som kan göras via (Mastercard), (visa), (swish).

Antingen sker betalning direkt eller som delbetalning faktura (14 dagar) alternativt delbetalning (3, 6 och 12 månader) via betallösningen billmate.

Leveransavgifter och hantering

Vi säljer enbart digitala produkter och därför är allt fraktfritt.

Säkerhet vid köp

Billmate är en allmänt känd aktör på marknaden när det kommer till betallösningar inom e-handel med garanterad säkerhet. Med denna betallösning handlar du alltid tryggt och säkert. Förutom att de är en säker tjänst så erbjuder de även kundtjänst. Personuppgifter hanteras i enlighet gällande dataskyddsbestämmelser. Om du inte lämnar fullständiga uppgifter kan inte köp genomföras. Billmate omfattas för regelverket gällande penningtvätt.

Beställning

Vid betalning skickas produkten ut som via mejl. Eventuella rabattkoder skall anges vid köp för att godkännas för reducerat pris och gäller endast för enskild produkt och inte för flera. De priser som anges vid beställning gäller vid ditt köp oavsett om priset skulle ändras på produkten efter köpet. Rabatterbjudande kan endast användas en gång för beställning. Priserna anges i (SEK) och inkluderar moms.

Riktlinjer och regler 

Den som marknadsför eller säljer produkten olovligen för egen ekonomisk vinning kan påföras dryga böter eller skadestånd (upphovsrättslagen). Att skicka skicka vidare produkten till annan konsument utan angivning eller använda produkten kommersiellt är strängt förbjudet.

Integritetspolicy

Den Sista Livlinan använder aldrig er information för att sälja vidare den till någon 3:e part, däremot kan informationen såsom webbplats-cookies användas i marknadsföringssyfte för att skapa en bättre upplevelse för besökare hos www.sistalivlinan.se.
Personuppgiftsansvarig för hemsidan är är Make Memories AB, 559250-4731, Ystadsgatan 14A, 214 24 Malmö.

För frågor gällande Den Sista Livlinan, vänligen kontakta oss på info@sistalivlinan.se.